't Gooische Koffieboertje

Click here to edit subtitle

Services

Koffie op maat.

Koffie op maat, wat wil dat zeggen. Binnen ons assortiment hebben wij een ruime keuze in de diverse soorten koffie. Daarnaast bieden wij U de mogelijkheid om iedere willekeurige melange af te stemmen op uw persoonlijke smaak. Dit kunnen wij realiseren door uw wensen terug te koppelen naar onze koffiebrander, die vervolgens uw wensen vertaalt in een melange naar uw smaak. Desgewenst kunnen wij deze melange nog verder personaliseren door de verpakking te voorzien van uw eigen huisstijl.

Levering op maat.

Onze kwaliteit zit hem niet alleen in onze koffie, wij als DCC dragen er zorg voor dat alles wat wij U bieden op een hoog level geschied, ongeacht de grootte van uw bestelling. De slogan "de klant is koning" dragen wij dan ook hoog in het vaandel.

Machine storing.

Niets is vervelender dan het niet kunnen beschikken over een kop koffie. Wij beschikken over de kennis om uw machine zowel te onderhouden als wel te herstellen, ter plaatse of indien nodig in onze service werkplaats. In dat laatste geval kunt U gedurende de duur van de reparatie beschikken over een van onze vervang machines.