't Gooische Koffieboertje

Click here to edit subtitle

Gezien het feit, dat koffie markt net zo veelzijdig als groot is, hebben wij als strategie gekozen om te opereren in dat segment waarbinnen koffie als visitekaartje voor uw cliënteel is bedoelt. Wat houdt dat feitelijk in? In de meeste gevallen is na het voorstelrondje het aanbieden van een kop koffie de eerste confrontatie van uw gast met uw bedrijf of instelling. Vanuit die optiek, is het dan toch maar beter dat die kop koffie een positieve indruk maakt.


Wat onze koffie zo bijzonder maakt zijn de volgende zaken, ten eerste wordt onze koffie op traditionele, ambachtelijke wijze gebrand. Dit betekend dat het gehele brandproces handmatig en visueel wordt gecontroleerd. Na het branden worden de bonen gezeefd, dit voorkomt dat onrechtmatigheden tussen het uiteindelijke product achterblijven, wat uiteindelijk resulteert in een maagvriendelijke kop koffie. 

Zo ook onze cafeïne-arme melange. Deze melange wordt samengesteld uit een aantal cafeïne-arme bonen soorten, dit in tegenstelling tot de gangbare cafeïne-vrije, ofwel Décafe, welke een chemische behandeling ondergaan om zodoende de cafeïne aan de bonen te onttrekken.